Skvělý konec sezóny pro mě. Na úvod velká gratulace Martinovi k dalšímu vítězství, jen škoda, že neodjel celou sezónu.
Na závod jsem se připravil na můj standart až hodně a bylo to úplně něco jiného než v Austinu. Kvalfikace se mi celkem podařila, ikdyž jsem něco málo ztratil, ale pozice před Petrem Zoubkem i jeho kolegou. Start byl celkem OK vyrazil jsem dobře, ale podklouzlo mi to na špinavé stopě a o pár pozic jsem se propadl.
Hned v prvním kole v s2 v pravé zatáčce se srazili moji největší soupeři a dostal jsem se po předjetí Mila na třetí místo za Honzu Nováčka na kterého jsem ztrácel 2.5 sek.
Snažil jsem se jet rychle, ale hlavně nedělat chyby, ale celý závod jsme to měli s Honzou N. od 2-3 sekundy po celých 40 kol ( celkem na palici )

. 2 zastávky by mi v pohodě vyšly, ale zajel jsem 3 kola před cílem pro novou sadu a zajel jsem si na konec roku nejrychlejší kolo závodu. Vyjel jsem necelou sekundu před Milou, tak to nakonec bylo celkem těsné. Škoda toho úvodu a propadu po startu mohli jsme svést souboj.
Všem děkuji ještě jednou za celou sezónu, já se náramně bavil a užil jsem si závody, ve kterých mi to šlo.

Celkové třetí místo v sezóně, které mám již po čtvrté za mou kariéru a ty třetí místa se mě celkem drží...