01 | Miroslav Chvojka INDEPENDENT F1 TEAM | ![]() |
02 | Tomáš Konrád INDEPENDENT F1 TEAM | ![]() |
03 | Martin Hodás FREE TEAM | ![]() |
04 | Jan Frajbiš F1 IC LIGA | ![]() |
05 | Jáchym Švejnoha OBT 2015 | ![]() |
GT3 cars AC - Módy | 305 MB | 07/12/2015 |
Auta do hry, stáhněte, rozbalte a adresář CONTENT nakopirujte do hry, defaultně je tady: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\assettocorsa. |
19 - USA - Indianapolis - Tratě | 397 MB | 20/11/2015 |
Trať pro GP USA na okruhu v Indianapolis místo Yas Mariny. Stažený soubor zkopírujte do složky rFactor2/Packages a dejte nainstalovat přes managera. |
19 - Abu Dhabi - Yas Marina - Tratě | 165 MB | 16/11/2015 |
Trať pro GP Abu Dhabí na okruhu Yas Marina. Stažený soubor zkopírujte do složky rFactor2/Packages a dejte nainstalovat přes managera. |
rFactor 2 Profile Changer v 1.1 - Utility | 90 kB | 08/03/2015 |
Pomůcka pro snadnou změnu Vašeho jména(nicku) pro rFactor 2. |
Photoshop plugin - Utility | 4 MB | 22/02/2010 |
Plugin pro photoshop, aby uměl pracovat s dds soubory |
Fórum zpráv > Sezóna 2013 > Ligové závody > 12 - ITÁLIE - MONZA - 03.09.2013 |
Q1 - okrem incidentu z prveho kola, kde sa medzi nas plietol Novacek a nasledne sme sa s kolegom zrazili, to prebiehalo hladko... obaja sme postupili s takmer totoznym casom, takze ciel sme splnili.
Q2 - chcel som pomoct kolegovi, ale ten za mnou urobil chybu a ja som tiez neodjazdil najlepsie kolo, takze som bol nakoniec az 3. Uz som si zvykol, ze mi tuto sezonu uchadzaju miesta o tisiciny, tentokrat mi ich chybalo 16...
S - Mal som dobru reakciu a odpich, ale nasledne som pretocil gumy a stratil trakciu, takze sa predomna dostal Radim. V druhej sikane ma dokonca z 50m takmer vybrzdil Frajbis. Inak musim pochvalit vsetkych, na to ake boli podmienky, start prebehol hladko bez kolizii
R - Jirka sa snazil od zaciatku utrhnut, ale na stastie ho Honza stihol zachytit a ja som sa rychlo dostal pred Radima. Vpredu sa zacalo superit a ja som sa mohol dotiahnut na kontakt. Nasledne sme sa az do 12. kola vozili a pravidelne si menili pozicie Raz sa nam podarilo striast Honzu, ale vdaka subojom nas znova dobehol.
Strategia bola jasna, ale pre pripad velkych subojov bol po ruke aj plan B. Ten prisiel na rad, ked sa Sparca navzajom zostrelili. Ja som ziskal niekolko sekund naskok a videl som, ze Honza Jirku cakal, takze vdaka tomu ich suboj mohol pokracovat. Navyse sa k nim priplietli dalsi piloti a mne bolo jasne, ze z toho mozem vytazit.
Este v tom kole som zasiel k mechanikom a softy som vymenil za hardy na 25kolovy stint. Bohuzial som vysiel za skupinkou 3 bojujucich pilotov, ale tych som lahko predbehol. Problemy robil len Brozik, ako v SPA. Clovek je rychlejsi, ide vedla neho, som na urovni jeho chladica a on do mna zrazu narazi a zablokuje ma, nonsens...
Bohuzial prve 3-4 kola som mal velmi slabe casy a tak som z toho nevyzmykal co sa dalo. To sa ukazalo po Jirkovom pite, kedy na mna stracal 10,5 sec. Par kol som to drzal stale nad 10, no zrazu mi zacal davat 3/4 sec na kolo a ja som vedel ze je zle. Tie 2-3sec co som nevyuzil, mi zrazu chybali.
Tlacil som co sa dalo, aby som z pneu dostal to, co tam este zostalo, ale bolo to tazke. Avsak podarilo sa mi mozno 6 fakt dobrych kol, v ktorych som udrzal stratu len na par desatinach a to bolo rozhodujuce. Posledne 2 kola som uz isiel na istotu a daval si pozor v kazdej zakrute. V poslednom kole boli nejake predbiehania o kolo, tak som este viac spomalil, lebo raz som uz takto o vitazstvo na Monze prisiel
V cieli velka spokojnost, kolega aj po mensich problemoch hned za nami, takze konecne nam vsetko vyslo aspon co sa tyka vysledku. Dufam, ze podobne VC este par krat zopakujeme Tesim sa na Singapur, mestske trate mam velmi rad, tak snad sa to prejavi aj na bodoch...
@ Jan Pospisil napsáno: |
@ Martin Brož napsáno: |
@ Martin Brož napsáno: |
@ Jaroslav Lištvan napsáno: |
IC | Podešva | Dzurech |
Sparco | Nováček | Toman |
HTC | Hodás | Ptáček |
Porsche | Brož | Frajbiš |
Target | ----------- | Andráši |
AS | Švancara | Králíček |
Škoda | Lištvan | Oulehla |
Old Boys | Švejnoha | Hodek |